072 - 799 90 20

Aannemer in Alkmaar inschakelen?

Voor al uw aannemersklussen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Zoek dan niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw verbouwing, bij uw aanbouw of bij uw renovatie. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis weten wij raad met elke situatie. Heeft u een bouwprobleem? Neem dan direct contact op met ons! Wij komen altijd met een creatieve en passende oplossing.

Bouwbedrijf met kwaliteit

Ons bouwbedrijf is werkzaam voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijf uitbreiden en is daar aanbouw voor nodig? Bij aanbouw komen veel dingen kijken. Niet alleen nieuwe muren en vloeren, maar ook elektra, daken en nieuwe leidingen. De vakman helpt u van A tot Z, u hoeft zelf nergens meer om te denken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij uw bouwbedrijf in Alkmaar. Wij komen bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen en budget te bespreken. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Deze is geheel vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken wij een afspraak met u om te starten met de werkzaamheden.

Ons werkgebied

Alkmaar, Den Helder, Purmerend, Zaandam, Schagen, Hoorn en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Persoonlijke benadering
  • Ervaren vakmannen
  • Alles voor een tevreden opdrachtgever!

Maak een afspraak

Wij helpen u graag met uw bouwproject. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 072 - 799 90 20.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

  • Aanbouw
  • Verbouwing
  • Renovatie
  • Onderhoud
  • Nieuwbouw

Werkgebied

Alkmaar, Den Helder, Purmerend, Zaandam, Schagen, Hoorn en omstreken.

Beoordelingen

1 Beoordeling
810

Hoofdvestiging